DE FRIVILLIGE​

Netværkshusets medlemstal er ca. 230 pr. februar 2018. Alle arbejder frivilligt og ulønnet.

Netværkshuset er uafhængig af partipolitik og religiøse retninger. Medlemmerne kommer fra et bredt spektrum i det danske politiske og kulturelle liv. Det kræver ingen særlige forudsætninger at være frivillig, men du skal skrive under på det regelsæt som Dansk flygtningehjælp har udarbejdet for det frivillige arbejde, herunder tavshedspligt og børneattest.

Fra vores side kan vi tilbyde et inspirerende, livligt sted, hvor du vil opleve et meget værdsat og meningsfyldt arbejde som frivillig. Du vil blive en del af Dansk Flygtningehjælps frivilliggruppe med de muligheder det giver for kurser og inspirerende møder.

Der er mulighed for at involvere sig på mange måder og dermed også afsætte et meget forskelligt tidsforbrug fra nogle få timer månedligt til specielle ad hoc opgaver til flere timers ugentligt arbejde med diverse fra lektiehælp at være kontaktperson til enkelte flygtninge/flygt-ningefamilier til at indgå i arbejdsgrupper og ledelse af huset. Læs mere under 'Bliv frivillig - en verden af muligheder'.

.

ÅBNINGSTIDER​

MANDAG               16 - 20

TIRSDAG                16 - 18

​ONSDAG                16 - 20
​TORSDAG              16 - 20
​        FREDAG                  LUKKET         LØRDAG                  LUKKET

​  SØNDAG​​                 LUKKET

Netværkshuset, Ericavej 149 • 2820 Gentofte •  Tlf: 39 65 05 75 • E-mail: koordination@netvaerkshuset.dk