PRAKTISK HJÆLP, RÅDGIVNING OG OPLEVELSER

Her finder du en oversigt over de tilbud der stilles flygtninge hos Netværkshuset. Der er alt fra rådgivning til hjælp med opstarten for nye flygtninge i Gentofte Kommune. Har du nogen spørgsmål vedrørende de forskellige tilbud bør disse henvendes til den Daglige Koordinator. ​

Lektiehjælp på flere niveauer fra begynder dansk til gymnasieniveau, højere handelsskole og videregående uddannelser. Når det gælder det mere specialiserede og de videregående uddannelser er det en god idé at træffe særlige aftale med vore lektiehjælpere, så man er sikker på at kunne få den hjælp man efterspørger.

OBS! Der skal træffes en aftale med daglig koordinator eller et medlem fra bestyrelsen på forhånd om at få lektiehjælp pga. de ændrede omstændigheder i forbindelse med corona. Se kontaktoplysninger under fanen 'kontakt.

Derudover hjælper vi med at kontakte myndigheder, boligselskaber , idrætsforeninger o. lign og forstå deres henvendelser, hvis du har sprogproblemer efter hjælp til selvhjælpsprincippet.

Åben rådgivning i Netværkshuset Torsdage fra 17 til 18. Nozad Bermani fra Gentofte Kommunes Integrationsteam. Her kan du komme uden at have bestilt tid og få rådgivning om den hjælp du kan få fra kommunen som fx tandlægehjælp m.m.​ OBS! Der er foreløbigt ikke åben rådgivning fra Gentofte Kommune i Netværkshuset pga. de ændrede omstændigheder i forbindelse med corona. Vi åbner op for dette tilbud igen efter sommer eller når tilstandende er mere normaliseret.

Næsten enhver dansker er medlem af en eller flere foreninger: sportslige, sociale eller kulturelle. Netværkshuset tilbyder hjælp til at finde vej til netop den forening, der harmonerer bedst med den unges eller voksnes interesser og dermed mulighed for at finde netværk og nye venner

ÅBEN RÅDGIVNING​

​Tirsdag: kl. 16:00 - 18:00

​Besøg af Integrationsteamet.

​Torsdag: kl. 16:00 - 18:00

​Besøg af Integrationsteamet, Jobcenter og Ydelsesafdelingen.

OBS! Pga. de ændrede omstændigheder med coronavirus holder Gentofte Kommune foreløbigt ikke åben rådgivning i Netværkshuset.

UDDANNELSE & ARBEJDE

Torsdag: kl. 17:00 - 20:00

Vejledning og hjælp med  ud-dannelse, CV, jobsøgning og lignende. ​

OBS! Træf en aftale om at få vejledning ved at kontakte daglig koordinator eller bestyrelsesmedlem Ellen Magrethe Andersen. Se kontaktoplysninger under fanen kontakt.

LEKTIEHJÆLP​

Alle åbne hverdage.

Få hjælp med lektier fra sprogskole, HF eller lign. ​Alle aldre er velkommen til at deltage.

OBS! Træf en aftale om at få lektiehjælp ved at kontakte daglig koordinator eller bestyrelsen. Se kontaktoplysninger under fanen kontakt.

STARTBIKSEN​

Lørdag: kl. 13:00 - 15:00

Adresse: Teglgårdsvej 21A

​Møbler, køkken og brugstings-lager til nye flygtninge i Gentofte. 

​​​

CYKLER

Tirsdag og Torsdag: 

kl. 17:00 - 19:00​

​Uddeling af brugte og istand-satte cykler til nye flygtninge i Gentofte. 

INDFØRING I FRITIDSNETVÆRK

Næsten enhver dansker er medlem af en eller flere foreninger: sportslige, sociale eller kulturelle. Netværkshuset tilbyder hjælp til at finde vej til netop den forening, der harmonerer bedst med den unges eller voksnes interesser og dermed mulighed for at finde netværk og nye venner.

KONTAKTPERSONER/

​KONTAKTFAMILIER

Optagelsen i det danske samfund går nemmere,

når flygtningen bliver tilknyttet en dansk familie eller en enkeltperson. Familiekontakten giver indgang til mange af de netværk, et samfund består af, og der er altid et sted at henvende sig med vanskelige spørgsmål.​

ÅBNINGSTIDER​

MANDAG               16 - 20

TIRSDAG                16 - 18

​ONSDAG                16 - 20
​TORSDAG              16 - 20
​        FREDAG                  LUKKET         LØRDAG                  LUKKET

​  SØNDAG​​                 LUKKET

Netværkshuset, Ericavej 149 • 2820 Gentofte •  Tlf: 39 65 05 75 • E-mail: koordination@netvaerkshuset.dk